woensdag 25 augustus 2010

Vakantie Deel 2: Party San in Bad Berka

Na onze relax-dagen tussen de bejaarden was het tijd voor actie! De kaartjes voor Party San waren al maanden binnen en ook Koen zou meegaan. Aangezien wij voor en na Party San op vakantie waren, ging Koen met de trein. Wij vertrokken 's ochtends vanuit Hahnenklee richting Bad Berka. Volgens de routeplanner zou de rit ongeveer 2-3 uur duren maar uiteindelijk hebben we er wel ruim 5 uur over gedaan! We hadden besloten niet te ver binnendoor te rijden, maar reden daardoor een flink stuk om en kwamen in een enorme file terecht.

Tussendoor hebben we Koen moeten bellen om te vragen of hij op het station zou wachten. Anders zou Koen er nog eerder zijn dan wij en de tenten lagen bij ons in de auto. Aangezien het inmiddels al de hele tijd flink aan het regenen was, hebben we met Koen afgesproken dat we hem op zouden halen op het station. Maar treinen is dus nog zo slecht niet!


Vanwege de heftige regenval kwamen op het festival flink wat auto's vast te zitten in de blubber. De organisatie was wat dat betreft geweldig, er reden flink wat tractoren rond om iedereen uit de derrie naar een veilig plekje te sleuren. Hier een impressie van het terrein op het festival zelf:


Ondanks alle regen en blubber hebben we toch een geweldig festival gehad! Leuke bands, veel bekenden tegengekomen en lekker eten! Op de laatste dag was het stralend weer en zijn we allemaal nog een beetje verbrand. Het was tijd voor een zonnebril en een petje, zoals deze vakantieganger demonstreert! :)


Hier nog even een foto van de zanger van Aura Noir, die wat mij betreft wel een van de betere optredens weggaven:

Geen opmerkingen: