vrijdag 16 mei 2008

Makkers staakt uw wild geklus

Met hemelvaart hadden we een lekker lang weekend vrij: tijd om leuke dingen te doen en bij te komen van alle werkstress! Koen en Judith kwamen langs om koninginnenacht en -dag mee te maken. Helaas was het weer niet superflitsend en zijn we beide keren niet lang in de stad gebleven. Ondanks dat was het wel erg gezellig. De nodige WOW-sessies hebben natuurlijk ook plaatsgevonden.



Toen het de dagen erna extreem heet was, heb ik het plan opgevat de slaapkamer een grondige metamorfose te geven. Eerst al het houtwerk geschuurd en zwart geverfd, vervolgens een mooie grijstint op de muren. Ook mooie zwarte vloerbedekking in plaats van het onbestemde ding wat er nog altijd in lag.

Afgelopen weekend was er pinksteren en zijn we naar Festung geweest in Friedersdorf. In de extra vrije dagen die ik had om bij te komen, zijn er nog de nodige meubelstukken zilverkleurig geverfd. Zie hier een eerste indruk van het resultaat:



Nu nog de donkerrode gordijnen ophangen en de rommel opruimen en dan is het wel tijd voor een voor-en-na van de slaapkamer!

Geen opmerkingen: